akvaterm

Lämminvesivaraajat ja säiliöt
– markkinajohtajalta mittojen mukaan.

Akvaterm toimittaa markkinajohtajan varmuudella lämminvesivaraajat ja LVI-alan säiliöt koko Suomeen ja lukuisiin vientimaihinsa.

Tuotteet

Akvatermin laajat valmisvaraajamallistot on suunniteltu vastaamaan asiakkaidemme useimpiin tarpeisiin. Mallistoissa on varaajat eri lämmitysjärjestelmiin integroitavaksi, sekä laaja valikoima eri tilavuuksia aina 10 000 litraan saakka. Akvatermin suurempia varaajia voidaan käyttää massavesivaraajina, eli erillistä käyttövesivaraajaa ei tarvita
vaan samalta varaajalta saadaan siirrettyä lämmitysenergiaa niin käyttöveden lämmitykseen kuin lattia- tai patterilämmitysverkostoonkin lämmönvaihdinkierukoiden avulla.

Edistykselliset hybridivaraajat mahdollistavat olemassa olevien lämmitysjärjestelmien hyödyntämisen monipuolisesti. Lämmönlähteenä voi olla lähes mikä vain energianlähde: lämpöpumppu, aurinkokeräin, vesitakka, kattila – tai näiden yhdistelmä. Akvaterm on edelläkävijä myös aurinkovaraajien valmistuksessa. Akvatermin varaajien avulla on mahdollista luoda energiatehokas hybridilämmitysjärjestelmä mitä erilaisimpiin tarpeisiin, niin kotitalouksiin kuin isompiinkin kiinteistö- tai teollisuuskohteisiin.

Lähes kaikki Akvatermin varaajat ovat muunneltavissa asiakkaan toiveiden mukaan. Varaajien sisällä olevat lämmönvaihdinkierukat, yhdekoot, eriste sekä ulkomitat toteutetaan aina asiakkaan vaatimusten mukaisiksi.

Kierukat

Akvaterm toimittaa lämmitysjärjestelmiin tarvittavat kierukat joko kokonaistoimituksena varaajan kanssa, mutta myös erillistoimituksena. Akvatermin kierukkamallisto jaotellaan neljään osaan kierukan käyttötarkoituksen mukaan. Aurinkokierukka on lämmönvaihdin, jonka kautta aurinkopaneeleilta tuleva lämmönkeruuneste siirtää auringosta kerätyn lämpöenergian lämminvesivaraajassa olevaan veteen. Käyttövesikierukka taas on lämmönvaihdin, jonka avulla massavettä sisältävän lämminvesivaraajan energiaa saadaan valjastettua myös käyttöveden lämmitykseen. Tuplakierukan avulla jo olemassa oleva varaaja on mahdollista muuntaa ekologisesti ja edullisesti hybridivaraajaksi asentamalla vanhaan luukkuun kierukka, joka sisältää sekä käyttövesiosion että aurinko-osion. Vakiomittaisten kierukoiden lisäksi Akvaterm valmistaa kierukoita asiakkaiden toiveiden mukaisesti mitä erilaisimpiin kohteisiin.

Akva Pro

Akvatermin AKVA PRO –mallistosta on yksilöllisiä varaaja-  ja säiliöratkaisuja. AKVA PRO sopii sinulle, joka haluat erikoissäiliön omien mittojesi, paine-, materiaali,- ja varustevaatimuksiesi mukaan

Asiakaspalvelu ja tekninen tuki

Asiakaspalveluun panostaminen tarkoittaa Akvatermilla myös sitä, että yhteydenottoihin ja tarjouspyyntöihin vastataan aina nopeasti. Teknisen tuen resursseja on lisätty voimakkaasti, joten erilaisiin tukitarpeisiin kyetään reagoimaan heti. Akvatermille on kunnia-asia toimittaa asiakkailleen korkealaatuiset tuotteet sovittuna toimitusaikana.

Tutustu mallistoon ja pyydä tarjous tai lisätietoja tästä! Autamme mielellämme sopivimman varaajan valinnassa ja suunnittelussa.