akvaterm

Akvaterm Oy sulautuu Kaukora Oy:n kanssa

Tiistai 25.10.2016

Akvaterm Oy sulautuu Kaukora Oy:n kanssa tammi-helmikuun vaihteessa 2017. Sulautuminen toteutetaan konsernirakenteen yksinkertaistamiseksi. Sulautuminen ei edellytä yhtiöiden yhteistyökumppaneilta ja sidosryhmiltä mitään erityisiä toimia. Akvaterm Oy:n kanssa tehdyt sopimukset siirtyvät sellaisenaan Kaukora Oy:lle.

Sulautumisen jälkeen Kaukora Oy säilyy molempien toimintojen yritysnimenä. Akvaterm -nimi säilyy vahvana ja edelleen kehitettävänä brändinä LVI-alan markkinoilla suurien asiakaskohtaisesti räätälöityjen säiliöiden tuotemerkkinä. Myös yhtiöiden nykyiset tuotteet säilyvät tuotevalikoimassa.

Sulautumiseen liittyviin kysymyksiin vastaavat Kimmo Pahkala, Akvaterm Oy:n toimitusjohtaja (050 400 7430) sekä Jorma Hummelin (0400 465 059), Kaukora Oy:n toimitusjohtaja.

Markaryd 25.10.2016
Kjell Ekermo
Hallituksen puheenjohtaja, Akvaterm Oy ja Kaukora Oy

Kaukora Oy on Raisiossa sijaitseva LVI-alan yritys, jonka liikevaihto oli vuonna 2015 noin 24 miljoonaa euroa. Yritys on vakiintunut kiinteistöjen lämmitykseen liittyvien laitteistojen toimittaja.

Akvaterm Oy on Kokkolassa Keski-Pohjanmaalla sijaitseva yritys, joka kehittää, markkinoi ja valmistaa lämminvesivaraajia ja muita LVI-alan säiliöitä. Tuotteita markkinoidaan Suomen markkinoilla sekä viedään myös suurelta osin lähinnä Skandinavian ja Ison-Britannian markkinoille. Yrityksen liikevaihto vuonna 2015 oli noin 4,5 miljoonaa euroa.